< Standaard WordPress website laten maken >

Kies voor onze standaard WordPress-website en geef je onderneming een professionele online aanwezigheid.

4 pagina website >>>

Een standaard WordPress-website bestaat uit vier pagina’s: Home, Producten/Diensten, Over Ons en Contact. Deze vier pagina’s vormen de basis van jouw online aanwezigheid en stellen je in staat om je bedrijf op een professionele en effectieve manier te presenteren.

Zelf teksten en afbeeldingen aanpassen

Met een standaard WordPress-website krijg je toegang tot een gebruiksvriendelijke interface waarmee je eenvoudig je website kunt beheren. Je kunt zelf teksten en afbeeldingen aanpassen. Zo heb je de volledige controle over de content op je website.

Tekstframe voor webteksten

Je ontvangt een handig tekstframe dat je helpt bij het creëren van de teksten voor je website. Met behulp van dit tekstframe kun je gemakkelijker en efficiënter de teksten voor je website samenstellen.

Houd je website veilig en up-to-date

*****

Standaard WordPress website met handige functionaliteiten

Kies je lettertype

Kies uit meer dan 1000 lettertypes om je teksten op te maken. Je kunt kiezen uit een verschillende stijlen om jouw merkidentiteit in het ontwerp terug te laten komen.

Font Awesome Icons

Maak je website aantrekkelijk met Font Awesome Icons. Deze pictogrammen voegen een professioneel tintje toe en verbeteren de gebruikerservaring van de bezoekers.

Contactformulier

Op een standaard website wordt een standaard contactformulier geïntegreerd. Hiermee kunnen bezoekers gemakkelijk contact met je opnemen en jij ontvangt de ingevulde gegevens per e-mail.

Stockfoto's

Bij een standaard WordPress website worden stockfoto's geleverd, die je later naar eigen wens kunt aanpassen en vervangen. De stockfoto's die we aanbieden zijn van hoge kwaliteit om je website direct een professionele uitstraling te geven.

Responsief ontwerp

Je nieuwe WordPress-website is volledig responsief en past zich automatisch aan elk apparaat aan. Of de bezoekers je website bekijken op een desktop, tablet of smartphone, hij zal altijd duidelijk worden weergegeven.

Hoge prestaties

Om ervoor te zorgen dat jouw website snel laadt, maken we gebruik van geoptimaliseerde afbeeldingen premium caching.

Een standaard WordPress website is een goede keuze als je opzoek bent naar een simpele website met een professionele uitstraling...

< Standaard WordPress website laten maken />