< Over MDC Webdesign >

Jouw online aanwezigheid versterken en waarde toevoegen aan jouw merk. Dit doe ik door het creëren van toegankelijke, functionele en gebruiksvriendelijke WordPress websites die jouw unieke identiteit en boodschap krachtig weergeven.

Merijn

Merijn Cornelissen

Hey, ik ben Merijn, een enthousiaste WordPress webdesigner die jou kan helpen met het creëren van een snelle en stabiele website die goed bij jouw past. Met mijn ruime ervaring in de WordPress-wereld, heb ik de kennis en expertise om jouw online aanwezigheid naar het volgende niveau te tillen.

Communicatie & Multimedia Design

Afgestudeerd in 2016

WordPress Webdesigner

Freelance WordPress Webdesigner sinds 2016

Zo verloopt het processss

We gaan voor het hoogst haalbare niveau tijdens het hele proces. We kunnen ontspannen praten, ideeën uitwisselen en samenwerken om jouw droomwebsite te creëren. Dit is hoe ik in het algemeen te werk ga:

Stap 1

Kennismaken

We beginnen met een oriënterend gesprek. Ik ben oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal, jouw passies en wat je wilt bereiken met je website. Laten we ontspannen kletsen en kijken hoe we jouw ideeën kunnen omzetten in een geweldige website!

Stap 2

Samen content bepalen

Samen nemen we een kijkje naar de content die je al hebt en bespreken we welke content we nog nodig hebben. Maak je geen zorgen, ik zal je helpen bij het bepalen van de juiste content en geef je graag advies en richtlijnen. Samen zorgen we ervoor dat jouw website de juiste sfeer en boodschap overbrengt.

Stap 3

Tijd om te knallen

Als we alle benodigde content hebben verzameld, is het tijd voor mij om aan de slag te gaan met het bouwen van jouw website. Je kunt achterover leunen en ontspannen terwijl ik mijn magie loslaat op het WordPress-platform. Ik zorg ervoor dat je website er fantastisch uitziet en vlekkeloos werkt.

Stap 4

Tussentijdse ontmoetingen

Wanneer de website helemaal klaar is en we er beiden tevreden mee zijn, is het tijd voor de grote onthulling! We gaan samen nog een laatste keer alles controleren, zodat we zeker weten dat alles naar wens is voordat we de website de wereld in sturen. Het wordt een feestelijke lancering waar we beiden trots op kunnen zijn.

Stap 5

Feestelijke lancering

Als we alle benodigde content hebben verzameld, is het tijd voor mij om aan de slag te gaan met het bouwen van jouw website. Je kunt achterover leunen en ontspannen terwijl ik mijn magie loslaat op het WordPress-platform. Ik zorg ervoor dat je website er fantastisch uitziet en vlekkeloos werkt.

Stap 6

Altijd paraat

Ook na de lancering sta ik voor je klaar. Als je vragen hebt, technische hulp nodig hebt of gewoon wilt brainstormen over verdere verbeteringen, ben ik bereikbaar. We blijven in contact en met een onderhoudspakket zorg ik ervoor dat je website altijd up-to-date en goed onderhouden blijft.

Kenmerken

Software en techniek

Een perfecte combinatie van thema's, plugins en servers die naadloos met elkaar samenwerken en optimale prestaties leveren.

Inspirerende ontmoetingen

Tijdens onze periodieke meetings gaan we samen in gesprek over de voortgang van jouw website. Deze sessies zijn informeel, inspirerend en waardevol.

Haarscherpe afbeeldingen en graphics

Door mijn achtergrond als grafisch vormgever zorg ik ervoor dat de lay-outs van jouw website er verzorgd uitzien en dat alle afbeeldingen haarscherp worden weergegeven.

Ondersteunend advies en coaching

Ik deel mijn expertise en inzichten om jou te helpen het beste uit jouw website te halen. Samen werken we aan het optimaliseren van jouw online aanwezigheid en het behalen van succes.

Anderen inspireren en ondersteunen bij het realiseren van hun dromen en ambities. Door mijn digitale vaardigheden en creativiteit in te zetten wil ik een positieve energie overbrengen en anderen aanmoedigen om hun volledige potentieel te benutten.

Merijn Cornelissen

MDC Webdesign

*****

In samenwerking met

*****
Ahrefs Logo
WordPress Logo
WooCommerce Logo
Google Logo

Contactformulier

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Neem contact op!

Bel of App

+31 6 1368 7131

Stuur een mail

info@mdcwebdesign.nl

< Over MDC Webdesign />